![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mały problem, gdyż chcę sobie edytować prawie całą stronę z poziomu panelu administracyjnego CuteNews. W miejscu, gdzie jest edycja szablonów. Dodałem w kodzie tak aby w template było jeszcze lmenu i pmenu. Wszystko ładnie, edytuję sobie, skrypt zapisuje zmiany w pliku. I tu mam problem - jak w pliku index.php napisać, żeby wczytywał lewe menu do index.php (tak samo jak to robi include). Próbowałem coś takiego: [php<?php error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE); if(!$go){ $go = $HTTP_GET_VARS['go']; } if($go=="" or $go=="news"){ include("./cutenews/data/default.tpl"); $template = "$template_lmenu";} ?>[/php] gdzie $template_lmenu - to odwołanie w pliku do kodu gdzie jest lewe menu. ale wyskakuje komunikat: Error! the template does not exists, note that templates are case sensetive and you must write the name exactly as it is proszę o podanie dobrego odwołania, tak żeby mi to wczytywało jak to robi include. Dzięki! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no Panowie!
Czekałem cierpliwie, tutaj pewnie nikt mi odpowiedzi nie udzieli, a może jednak? proszę :? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:58 |