![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jestem (jeszcze;)) kompletnie zielony w temacie AJAX'u, a chciałem wykorzystać na stronie taki http://tutorialzine.com/2009/09/fancy-contact-form/ formularz kontaktu, pozwalający na wysłanie go bez zbędnego odświeżania strony. Po ściągnięciu dema i wgraniu go do htdocs xampp'a, kiedy otwieram wersje przykładową w polach formularza wyświetlają mi się i nie widać losowych liczb do autoryzacji. W komentarzach na stronie autora też ktoś miał taki problem, ale nie uzyskał odpowiedzi (niby jedną dostał żeby zmienić <? na <?php ale to nie działa). Jak rozwiązać ten problem? pozdrawiam mj |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde, aż mnie krew zalewa jak widzę <?... mogę się założyć, że to przez to.
Zamień na: I sprawdź czy będzie dobrze. Dodatkowo pozamieniaj wszystkie znaczniki <? na <?php, wszędzie. I napisz tutaj jaki efekt. Ten post edytował Ramzaa 23.08.2010, 09:17:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, dzieki serdeczne działa.
nie wiem jakie intencje miał autor wypuszczając taki skrypt, ale było więcej kwiatków typu <?=$success ?> w kodzie. może mnie ktoś oświeci, ale czy możliwa taka składania? ![]() W każdym razie jeszcze raz dzięki bo działa ![]() Ten post edytował mjanisz 23.08.2010, 10:04:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Kurde, aż mnie krew zalewa jak widzę <?... mogę się założyć, że to przez to. a powiedz dlaczego Cię zalewa? używanie takiej wersji jest jak najbardziej pożądane jeśli chce się coś wyświetlić w danym miejscu w np. HTML'u. a nie działało pewnie dlatego że dyrektywa short_open_tag została nie włączona w konfiguracji parsera PHP. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś może i była - nie wiem, nie obchodzi mnie to szczerze mówiąc
![]() Musisz wszystkie znaczniki i takie coś, co podałeś wyżej pozmieniać na prawidłowe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nie wiem jakie intencje miał autor wypuszczając taki skrypt, ale było więcej kwiatków typu <?=$success ?> w kodzie. może mnie ktoś oświeci, ale czy możliwa taka składania? ![]() oczywiście że jest możliwa i w Twojej sytuacji jak najbardziej pożądana. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:34 |