![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym aby tekst w pętli foreach był wyświetlanie w czasie jej wykonywania a nie po zakończeniu całej pętli. Wiem, ze jest to możliwe jednak doszedłem do tego że należy użyć js'a a ja nie mam zielonego pojęcia co i jak. próbowałem document.write ale nie działa(wyświetla jeden wynik z pętli). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Możesz to zrobić w samym php przy użyciu funkcji flush()
Jeżeli chcesz dodatkowo użyć js`a (ajax?), no to już na pewno nie będzie to pętla foreach w php tylko for w javascript, a o poszczególne wyniki odpytywałbyś wtedy serwer ajax`em. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro myślisz o użyciu foreach to zakładam, że tekst ma być w talibcy.
W js nie ma foreach, ale możesz użyć for in Może coś takiego
Funkcja dodaje kolejne wiersze z tabeli do zmiennej, a następnie wypisuje je w danym elemencie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpada pelta w js. Flush też nie działa. Zwykłe wyświetlanie w js by nie było najlepsze?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Odpada pelta w js. Flush też nie działa. Zwykłe wyświetlanie w js by nie było najlepsze? byłoby (skoro wiesz jak, to zrób bo nie wiem o co Ci chodzi) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Teraz niby działa bo wyświetla jedną linijkę tylko na samym dole a w źródle jest wszystko ; O
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 23:26 |