![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Natrafiłem na baaaaardzo dziwny problem. Mianowicie, mam sobie kontroler dodający produkty do koszyka, oraz widok czytający zawartość koszyka. Gdy dodaje produkty wszystko idzie ok do czasu dodania 5 produktu, który się dodaje, ale po odświerzeniu znika. Uniemożliwia to dodanie więcej niż 4 produktów do karty... Bardzo proszę o pomoc! Dodawanie produktów do karty Controller
Model
Wyświetlanie: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Był całkiem niedawno podobny problem. Poszukaj w tym dziale.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem już... czy mógłby mi odpisać ktoś kto zna rozwiązanie problemu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Z tego co pamiętam to chodziło o polskie znaki w nazwie produktu. Sprawdź czy ten piąty produkt nie ma właśnie polskich znaków w swojej nazwie.
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie sęk w tym że był taki problem który wyeliminowałem. Wyłączyłem w Cart sprawdzanie nazwy... już nie wiem co mam robić
edit: Dla pewności sprawdziłem nawet jeżeli produkty nie mają polskich znaków w nazwie to i tak nie działa poprawnie... No to teraz się uśmiejecie, zrobiłem dla testów 2 funkcje które znajdują się poniżej. Każdy z Was może to przetestować. Przy wywolaniu 'test' wszystko gra pięknie bo sa w karcie produkty, natomiast po przejsciu do test2 (listowanie identyczne jak w test) wyswietla sie tylko 5 produktów... I O CO CHODZI?! Kod:
Ten post edytował newicz 23.08.2010, 19:21:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety mam taki sam problem. Tylko, że u mnie przechodzi do koszyka 8-9 produktów i nic więcej
![]() Oczywiście problem z nazwą i polskimi znakami już wykluczyłem. Produkty, które są wybierane przeze mnie jako 9-10 z kolei nie chcą się zapisać do koszyka, a gdy wybieram je wśród pierwszych 8 produktów wskakują do koszyka bez problemu :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworz nowa tabele w bazie, do ktorej bedziesz pobierac dane sesyjne. Normalnie po dodaniu elementu do sesji, dane przechowywane sa w tabeli tymczasowej ktora ma tylko 4KB pojemnosci. Jezeli stworzysz tabele ci_session i ustawisz w config.php zeby CI sie do niej odwolywalo to nie powinienes miec limitow.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 22:22 |