![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Znalazłem dziś rozszerzenie APC pod windowsa ( http://downloads.php.net/pierre/php_apc-3....5.3-VC9-x86.zip - wersja oczywiścię się zgadza).
Dodałem w php.ini informację o konieczności załadowanie powyższego ustrojstwa i chciałem przeprowadzić szybki test. Odpaliłem panel administracyjny swojego systemu i otrzymałem następujące dane na temat wykonywania: Czas: ~ 400ms! Pamięć: 160KB 400ms jest to o niebo za dużo więc wyłączyłem APC i otrzymałem następujące wyniki Czas: 50ms Pamięć: 700KB Profiler xdebug dla wersji z APC wskazuje, że kod wykonuje się zdecydowanie dłużej niż przypuszczałem (Ładowanie 27 klas zajęło 160 MS - to jest chyba żart) I tutaj moje pytanie do was, szczególnie do tych, którzy mają zainstalowanego APC na windowsie. Czy robię coś źle? Czy powinienem jeszcze coś skonfigurować? Dodatkowe info: Php: 5.3.2 VC9 Thread-safe System: Windows 7 Home Premium Zmienna środowiskowa TEMP i TMP: C:/Windows/temp Dołączyłem jeszcze plik apc.php aby sprawdzić co się dokładniej dzieje. Pokazuje, że niby są zcachowane jakieś pliki no ale powyższy wynik pozostawia wiele do życzenia. Ten post edytował wookieb 22.08.2010, 08:18:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:18 |