![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 3 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
po wielu próbach, modyfikacjach udało mi się zmodyfikować stronę http://dknet.com.pl/ie6 Stronę zweryfikowałem na różnych przeglądarkach i rożnych systemach. Lecz pojawił się pewien problem przy przeglądarkach Internet Explorer, tzn. przejeżdżając myszą od góry do dołu (nie klikając), skacze obraz (baner z napisami 1,2,3,4) i czasem menu. Problem testowałem na około 20 komputerach i na 3 był on widoczny. O dziwo występował on na jednym kompie a na drugim już nie gdzie oba komputery miały np WINXP SP2 i identyczne przeglądarki IE 6 (identyczna kompilacja) Proszę o testy i informację jak wyświetla się u was, mile widziane posty z informację że jest coś nie tak jak i te że działa poprawnie. Pozdrawiam. Ten post edytował linx 22.08.2010, 07:38:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz tu: https://browserlab.adobe.com/en-us/index.html <-- moje ulubione narzędzie od Adobe
![]() Szkoda tylko, że jeszcze nie ma opery. -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zdecyduj się czy chcesz weryfikować czy feryfikować
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 3 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Nie łatwiej skorzystać z czegoś takiego? W każdym bądź razie u mnie pod Firefoksem 3.6.8 i Safarii (1440 x 900) wygląda tak:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie pod lynxem jest dziwny footer, nie wiem czy to bug czy feature
1 2 3 4 * jeden; jeden + dwa; jeden + dwa; dwa + dwa; trzy + dwa; cztery * jeden; dwa * jeden; trzy * jeden; cztery |
|
|
![]()
|
|
Nie łatwiej skorzystać z czegoś takiego? W każdym bądź razie u mnie pod Firefoksem 3.6.8 i Safarii (1440 x 900) wygląda tak: ![]() Nie chodzi o sam wygląd tylko o Cytat Stronę zweryfikowałem na różnych przeglądarkach i rożnych systemach. Lecz pojawił się pewien problem przy przeglądarkach Internet Explorer, tzn. przejeżdżając myszą od góry do dołu (nie klikając), skacze obraz (baner z napisami 1,2,3,4) i czasem menu. Ale dzięki o link, na pewno się przyda. @yevaud co do 1 2 3 4 zostanie to zmienione, są to linki do zmiany banerów (z opisem 1 2 3 4) w JS. Właśnie poprawiam stronę aby działała w trybie z JS jak i bez i żeby ładnie wszystko wyglądało. Dobra poradziłem sobie z problemem. Był on spowodowany tym ze classa z tłem była podana w linku, a powinna być w liście. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 20:25 |