![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następujący problem problem: tworzę skrypt do obsługi amatorskiej ligi halowej. Tworzę tabelę drużyny, która zawiera nazwy drużyn wpisanych przez użytkownika. Następnie w pętli chcę stworzyć po jednej tabeli dla każdej z wcześniej wpisanych drużyn (w której znajdą się zawodnicy danej drużyny). Niestety nie tworzy mi tych tabel. Oto kod:
oczywiście tabela liga jest stworzona prędzej i w pętli poprawnie są dodawane do niej wartości. Problem jest w tej części kodu:
Mam nadzieję, że jasno opisałem problem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brakuje ci spacji w zapytaniu po słowie TABLE.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki bardzo! Głupi błąd
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jako taki mały OT to po co deklarujesz int(200) ? Nie żal pamięci? Wydaje mi się, że int(4) jest wystarczający
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:25 |