![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ramach dokumentu HEAD dodałem ścieżki do jquery, oraz do pliku z funkcją, którą planuje wywołać.
Zostańmy jeszcze przy stronie HTML, w ramach dokumentu BODY dodałem 3 identyfikatory: Klasa "timer" to zwykłe kolory, ramki, etc - natomiast "olotv_time" powinno zwrócić mi czas w postaci (HH:MM:SS), ale nic nie zwraca, a FIREBUG również nie wyświetla żadnego komunikatu błędu. Przejdźmy więc do strony JS, funkcji olotv_clock() - http://wklejto.pl/74993 (funkcja js) W całym pliku "scripts.js" mam tylko tą funkcję - nic innego, dlaczego nie chce zwrócić mi tekstu do identyfikatorów? Dodam, że na pewno wszystko jest OK jeśli chodzi o zmienne w JS, ponieważ ALERT ładnie wyświetla mi czas. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK rozumiem, trudno wróżyć z fusów
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:47 |