![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam skrypt księgę gości ze strony: Kod http://www.ygreg.com/php/skrypty/cbook/index.php3 Wszystko ładnie działa i w ogóle, ale chciałbym dorobić liczbę porządkową wpisu, lecz moje pomysły już się wyczerpały. Ma ktoś jakiś pomysł ? Będę wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam pomocy13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wstawiaj wpisy w listę wyliczeniową <ol />, nie będzie trzeba kombinować.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn. ? Mogę prośić o dokładniejsze wytłumaczenie w stylu: "Co ? Gdzie ? i Jak ? " ?
Będę naprawdę dozgonnie wdzięczny. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie ma gotowców, kurs HTML powinien Ci wszystko wyjaśnić.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Kiedy ja naprawdę nie mam pojęcia jak to zrobić... ;/
Przeczytałem kurs: Kod http://www.kurshtml.boo.pl/html/ol,html.html próbowałem coś sam posklejać i nic... ![]() Nikt mi już nie pomoże ? ;/ |
|
|
![]()
|
|
Ok, inaczej - czego nie rozumiesz? Napisałem, abyś wstawił każdy wpis w element listy wyliczeniowej.
Z czym KONKRETNIE masz problem. I nie pisz nie wiem, bo na pewno stoisz przed czymś konkretnym, chyba że oczekujesz gotowca. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc, choć wiem że jestem natrętny...
![]() Szczerze to nie wiem nic. Nie wiem gdzie to wstawić. Mam gotowy skrypt księgi gości i chciałbym żeby numerowało mi te wpisy, ale nie mam ZIELONEGO POJĘCIA jak zrobić. Więc będę wdzięczny za każdą wskazówkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 00:25 |