![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedys na forum (nie wiem czy na tym bo tutaj szukałem i nie znalazłem) przeglądałem temat w którym gość pisał jak wykrzesać z dysku pare dodatkowych MB bo chciał zeby jego partycje były idealnie podzielone. Jak sie spodziewałem to odpowiedź była jedna - nie da sie tego zrobić !!!!... a tu bum - dzisiaj szukałem czegoś na allegro i natrzfiłem na "ciekawą aukcje" na której gość oferuje nie tylko pare MB ale 2 x - powtażam 2 razy więcej niż dał producent twierdząc ze każdy dysk ma takie możliwości !
tu macie link do tej aukcji ! Pic na wode Co najciekawsze już kilka osób wpadło w sidła tego naciągacza ! - no chyba że on mówi prawde ![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedz: kompresowanie dysku. Dzieki temu mozna virtualnie "zwiekszyc" pojemosc dysku.
Ustawia sie to we wlasciwosciach dysku. SonGoace: skoro wiesz, ze to "pic na wode" to po jakiego grzyba zasmiecasz takimi bzdurami forum ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIe wiem, podejżewam i chciałem sie upewnić !
Poza tym gośc pisze o jakiejś ukrytej partycji wiec myśle że może nie o kompresje mu chodziło ! -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat "wielkie" podziękowania dla allegro że usneli moją aukcję i kontrahenci nie mogą wystawić mi pozytywów
Czy taki tekst nie wydaje Ci sie podejzany ? Po pierwsze allegro nie usuwa aukcji, ktore sa zodne z prawem i ktore sa "autentyczne". Po drugie jezeli usuneli to musial ktos to zglosic - napewno niezadowolony klient. Po trzecie ktos kto jeszcze pisze o czyms takim w ofercie nie jest wiarygodny. Po czwarte jezeli dalo by sie "zaoszczedzic" az tak duza pojemnosc dysku to predzjej czy pozniej wycieklo do netu i kazdy by o tym wiedzial. No i po piate: cena 11 zl za takie cudo jest smiesznie niska. Wiecej argumentowac nie trzeba 8) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Cytat "wielkie" podziękowania dla allegro że usneli moją aukcję i kontrahenci nie mogą wystawić mi pozytywów
Czy taki tekst nie wydaje Ci sie podejzany ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Widze ze allegro poszło po rozum do głowy i usunełło aukcje...
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Widze ze allegro poszło po rozum do głowy i usunełło aukcje...
Bez urazy ale kto inny powinien pójść po ten rozum. Oni mając tak ogromny serwis i tyle aukcji online nie są w stanie weryfikować wszystkich aukcji jak się tylko pojawią. To wymaga czasu ... A co do tematu to często zdarzają się na allegro naciągacze i niestety czasem daje to po kieszeniach ... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 11:16 |