![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanko. Jako iż nie chcę wykupywać żadnego hostingu na razie, a chcę przetestować pliki itd. Wiem, że da sie zrobić coś takiego że pisze kilka cyfr (nie wiem czy to ip) np. 555.555.555.555/marcin/. Jak takie coś zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli chcesz testować skrypty php to muszisz sobie na lokalu zainstalować apache + php ewentualnie skrypty bazodanowe to jeszcze baze danych
jednym z takich programów jest Krasnal, który posiada: •Apache •PHP + SQLite •PHP •MySQL •ActivePerl •phpMyAdmin •Zend Optimizer •CesarFTP •WebAlizer •Free SMTP Server •SQLiteManager Wtedy na swoje strony dostajesz się poprzez podanie swojego IP http://www.google.pl/search?hl=pl&sour...q=&gs_rfai= Ten post edytował lord2105 20.08.2010, 15:23:12 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lub też, możesz testy przeprowadzać na jednym z wielu bezpłatnych hostingów. Ale nie polecam bo ilość reklam przytłacza, a prędkości działania FTP i baz danych również.
Jakby co to najpopularniejsze hostingi: www.yoyo.pl www.cba.pl www.luahosting.pl www.prv.pl www.ugu.pl Większość z inch oferuje instalacje gotowych systemów (fora, blogi, itd.) - wygodne na początek ![]() Ten post edytował deadmen4 20.08.2010, 15:28:32 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:09 |