![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym założyć na stronie system newsów mNews... ściągnąłem więc paczkę: http://rapidshare.com/***** Robiłem tak jak w instrukcji... lecz jednak po zaincludowaniu newsów do pliku index.php wyświetla mi błąd: Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 127 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 16 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 21 ![]() Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/*mojastr*/www/mnews/funkcje.php on line 216 ? Wszystkie newsy ? Code by M@jzer | mNews A po kliknieciu na wszystkie newsy: Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/powolanie/www/mnews/funkcje.php on line 349 Wszystkie newsy: Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /www/powolanie/www/mnews/funkcje.php on line 310 Wydaje mi się że ten plik z bazą danych do importowałem jest niekompletny... lub gdzieś jest błąd... Mógłby ktoś pomóc bo ja za bystry w tych sprawach nie jestem? Z góry dzięki ![]()
Powód edycji: [erix]: warezik?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz zgodę autora na wykorzystanie tego skryptu?
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam zamiaru wykorzystywać tego skryptu w żaden inny sposób niż tylko w celach edukacyjnych więc nie potrzebuję zgody autora, gdyż nie rozpowszechniam ani nie udostępniam tego skryptu publicznie...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat gdyż nie rozpowszechniam ani nie udostępniam tego skryptu publicznie... Hipokryzja? Cytat chciałbym założyć na stronie system newsów mNews... ściągnąłem więc paczkę: http://rapidshare.com/****** Cytat Nie mam zamiaru wykorzystywać tego skryptu w żaden inny sposób niż tylko w celach edukacyjnych Jasne, a ja hoduję konopie w piwnicy w celach edukacyjnych. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:23 |