![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam menu obrazkowe przy najeżdżaniu kursorem na button menu zmienia się jego skórka. Zrobiłem to z pomocą hover. Jak mam zrobić żeby również po kliknięciu na button została ta skórka co jest przy najeżdżaniu na niego kursorem. Ewentualnie mógł bym zrobić jeszcze trzecia skórkę do każdego buttona ale nie wiem jak to zapisać w kodzie żeby działało ![]() Ten post edytował coolleran 20.08.2010, 13:03:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zrób dodatkową klasę lub do już istniejącej definicja dla hover dodaj ją po przecinku i w czasie generowania kodu ustawiaj wybranemu linkowi ją.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I muszę wtedy zmienić klasę z pomocą onclick?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak dokładnie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A treść do twojej strony ładowana jest za pomocą Ajax?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:24 |