![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie. Mam taki oto problem. Mam stronę założoną na serwerze home.pl i sprawdzając ja przez walidator xhtml napotkałem się na taki komunikat:
Kod Validation Output: 1 Error 1. Error Line 464, Column 31: document type does not allow element "script" here <script type="text/javascript"><!-- ✉ The element named above was found in a context where it is not allowed. This could mean that you have incorrectly nested elements -- such as a "style" element in the "body" section instead of inside "head" -- or two elements that overlap (which is not allowed). Wyświetlając szczegóły i położenie błędu wygląda to tak: Kod # </html> # <script type="text/javascript"><!-- # document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="http://home.hit.stat.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=bDs65hCzL8yMCvtxGDoDc9UL.BOZBNg.dcKqhIuKUjT.l7"></'+'scr'+'ipt>'); # //--></script> Jak widać za znacznikiem zamykającym html znajduje się jakiś dziwny skrypt od home'a, podejrzewam że coś od statystyk. Jak to wyłączyć, lub w jaki sposób to ominąć aby strona przechodziła walidację? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:14 |