![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z działaniem 2 skryptów javascirpt:
- qscroller_js - jquery-lightbox-0.5 Na wstępie zaznaczę że ustawiłem już jQuery.noConflict(); i obydwa skrypty działają razem bez zarzutów ![]() Lecz gdy jeden umieszczę jako element drugiego wtedy sytuacja wygląda znowu nie zbyt ciekawie bo skrypt nie działa ;( Wszystko sprowadza się do diva o klasie qslide2 wszędzie indziej gdzie nie wstawię tego skryptu to obydwa działają jak należy czyli sprawdziłem już czy w pętli działa czy to przez warunek czasem się nie dzieje itp ale wyszło na to że właśnie tylko jak wstawiam do tego diva w którym to musi być tak się dzieje przedstawiam fragmenty kodów ![]() oraz
I jak takie to proste ? ... ;/ to jakiś obłęd od piątku nikt nie wiem co jest nie tak czy nie ma tu nikogo na tyle ogarniętego żeby dał sobie z tym rade ? ![]() Ten post edytował thek 20.08.2010, 20:15:06
Powód edycji: [thek]: Ten temat już masz gdzie indziej od 13 sierpnia. Zamykam za crossa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:48 |