![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Unknown column 'admin' in 'where clause' nie wiem o co chodzi .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoje zapytanie wygląda tak:
Czy masz w tabeli kolumnę admin? Bo wg. komunikatu nie. ![]() Twoj problem nie ma zadnego związku z php. przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego chce tabele jeśli ma pobierać wartość 1 lub 0 . Jeden to właśnie jest dostęp admina do podstrony a 0 jest to zwykły uzytkownik.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie wiem dlaczego chce tabele jeśli ma pobierać wartość 1 lub 0 . Jeden to właśnie jest dostęp admina do podstrony a 0 jest to zwykły uzytkownik. Piszesz brednie (nie jestem w stanie zrozumieć tej sklejki słów) i to w dodatku jesteś strasznie niedokształcony więc wstyd się pokazywać na forum. W każdym ale każdym kursie (mysql) jest napisane, że wartości tekstowe ujmuje się w CUDZYSŁOWIA, bądź apostrofy więc się do tego zastosuj. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:04 |