![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 7 Dołączył: 18.08.2010 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z instalacją TinyMCE na stronie http://resproject.pl/ts.php instalowalem go z tego źródła http://eriz.pcinside.pl/weblog/instalacja-...-manual-48.html , ale nie widze żadnych efektów, proszę o podpowiedz co robie zle. Ponizej kod php:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 56 Dołączył: 3.06.2010 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
language : "pl", //jesli masz sciagnietego langpacka </script> Z tego co widzę to nie masz langpacka, a na pewno 'langs/pl.js'; -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 7 Dołączył: 18.08.2010 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dokładnie miałeś racje, a powiesz mi jeszcze w jaki sposób zrobić tak żeby edytor pojawiał się tylko w wybranych texarea ? Od razu chciałem powiedzieć że nie chodzi mi o elements : "costam", i umieszczenie id w textarea. Chodzi mi o to aby pojawiało się we wszystkich a komendą pokazać mu w których ma nie działać.
Ten post edytował sliwa007 19.08.2010, 19:52:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
O, widzę że kolejnej osobie się przydał poradnik.
![]() Cytat d razu chciałem powiedzieć że nie chodzi mi o elements : "costam", i umieszczenie id w textarea. Chodzi mi o to aby pojawiało się we wszystkich a komendą pokazać mu w których ma nie działać.
i wtedy podajesz elementy. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Używając TinyMCE możesz albo od razu walnąć ten edytor do wszystkich (mode textarea) albo do wybranych (mode exact). Nie ma możliwości zrobić tego jak Ty chcesz, czyli do wszystkich, za wyłączeniem wskazanych. Nie widziałem formularzy posiadających więcej niż 4-5 textarea jednocześnie, więc nie widzę nawet sensu aż takiego kombinowania.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 21:32 |