![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie. Przy różnego rodzaju toplistach widać coś takiego jak wejścia i wyjścia dla każdej ze stron. Chciałbym wiedzieć, na czym to dokładnie polega.
O ile chyba wiem, o co chodzi z wejściami (klika się na logo, to podnosi wartość wejść o 1 i przekierowuje na stronę) to nie mam pojęcia, co to są wyjścia. Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć i ewentualnie poprawić, jak coś napisałem źle? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyjścia to są to co opisałeś jako wejścia. Natomiast wejścia pokazują skąd dany użytkownik przyszedł, np. kliknął w linka na innej stronie, który skierował go na naszą.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:45 |