![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiem nawet jak zadać pytanie ![]() Poszukuję zapytania do mysql, które pokaże mi rekordy igrek które mają ten sam wspólny rekord iks ale powtarzający się np. 5 razy i więcej... Nie wiem jak zapytać bazę o coś takiego... Mam tabelę logowanie gdzie mam rekordy user i IP. Chcę, aby baza wskazała mi userów, którzy mają takie samo IP i którzy logowali się więcej niż 5 razy z tego samego IP. Proszę o pomoc... mnie wiem jak zapytać. Pozdrawiam. miccom -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie o to...
Aby twoje zapytanie się wykonało ja muszę wrzucić zmienne IP i user,a ja nie chcę tego robić. Chcę aby zapytanie porównało IP do userów, i pokazało userów którzy maja takie samo IP. -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
NO prawie...
Teraz pokazało mi userów, którzy logowali się przynajmniej 5 razy z jednego IP... a ja chciałbym takie komplety, user: wojtek, marek, zocha: wspólne IP: 324.345.6543.21 user: pawał, maciej: współne IP: 3342,212833,22221 itd.... Może teraz trochę rozjaśniłem. -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Google: cross join.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:35 |