![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z phpNuke 7 ... w module FAQ domyślam się, że wszyscy znają odpowiedź jak z tego wybrnąć ... ja nie ... przy przejściu na panel administracyjny FAQ wyskakuje: Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/*****/nuke/includes/sql_layer.php on line 286 o co mu chodzi ? jak to naprawić? próbowałem podmienić moduł FAQ ze starszej wersji i też to samo wychodzi Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php Poczatkujacy -> php Skrypty
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zmienić litery "F" w tabelach nuke_faqcategories i nuke_faqanswer . Nie pamiętam czy duże "F" na małe "f" czy odwrotnie .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki ślicznie za pomoc
![]() Mam kilka słów wyjaśnienia do poruszonego przezemnie problemu (tak na przyszłość) żeczywiście należy zmienić duże litery na małe w wyrażeniach: :arrow: _faqCategories i _faqAnswer na :arrow: _faqcategories i _faqanswer w plikach: :arrow: .../nuke/admin/adminfaq.php i :arrow: .../nuke/modules/FAQ/index.php pomogło ![]() Pozdrowienia dla wielkiego wodza ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie pomoglo !!
WWW.CS.CONDITIONZERO.GLT.PL Linknij ^ :) ^ Zobacz ************************************** |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok juz mi działa !
Ale ja wpadlem na inny lepszy i szybszy sposób ! Wchodzimy do bazy danych czylli do phpmyadmin ( niewiem jak w innym ale powinno być podobnie !) I wszukujemy nasze 2 tabelki : nuke_faqAnswer nuke_faqCategories I klikamy na mała ikonke " Własciwości " i o góry klikamy w zakładke "Operacje" i w pole textowe : "Zmiana nazwy tabeli na : " nuke_faqanswer zmieniamy na nuke_faqAnswer i klikamy w przycisk " Wykonanie " I tak robimy osobno w tych 2 tabelach ! I działa ! Ten sposob zajmnie nam góra 1.30 MInuty jak ktos wie oco chodzi! -------------------- **************************************
WWW.CS.CONDITIONZERO.GLT.PL Linknij ^ :) ^ Zobacz ************************************** |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:53 |