![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem:
Wczoraj formatowalem dysk twardy, zainstalowalem Windowsa XP, sterowniki itd. Zainstalowalem Winampa 5. Wlanczam jakis utwor mp3 i mam dzwiek z 2 przednich satelit ;/ W innym odtwarzaczu dolaczonym do karty dzwiekowej jest wszytsko ok i w grach tez. W Panel Sterowania - Dzwiek mam ustawione na 5.1 i dalej z winampa idzie tylko na 2 satelity Przed formatem bylo dobrze tylko nie pamietam co zrobilem ;p Prosze o pomoc. Z gory wielkie dzieki ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Winamp 5 jest blondynka!
![]() P.S Mozesz nacisnac pomogl ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Winamp 5 jest blondynka!
![]() P.S Mozesz nacisnac pomogl ![]() przepraszam a co to ma do tematu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze zmien Output z waveOut na DirectSound ?
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pomoglo :/ Na dole opisze cos dokladniej. Moja karta dzwiekowa: MiNt 4 lub 6 kanalową.
:arrow: Wiec tak: W Winampie mam dzwiek z 4 glosnikow i subwofera, w programnie dolaczonym do CD ze sterownikami wszytsko dziala ladnie, w programie JestAudio tez dziala ladnie. W grach tez mam dzwiek z 4 glosnikow + subwofer, ale gdy przychodzi wiadomosc na Gadu Gadu to mam dzwiek z 2 przednich glosnikow ;/ Kompletnie nie wiem co jest ale wiem ze napewno jakos da sie zrobic bo przed formatem all ladnie chodzilo tyle ze nie pamietam co zrobilem ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemasz sasiad
![]() ![]() Pozdro ![]() PS. gg mi nie fryka qfa mopze cos z proxy nie tak :cry: -------------------- Mail: marcin@babimost.net
Site: http://www.babimost.net/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 15:18 |