![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, proszę o sugestie dotyczące problemu...
dodałem do strony kod javasript (którego tu nie zamieszczam - moderator sie gniewa) próbuję wywołać zdarzenie $("li.item3").click(function(event){ (li.item3 to element listy będącej menu.) jeśli menu jest na obrazkach to IE8 nie rozumie co to znaczy .click innymi słowy - obrazek w menu zachowuje sie jak statyczny obrazek. Strona działa poprawnie w FF i IE7. oraz w IE8 w trybie zgodności. Obsługa skryptów włączona. Co moze być nie tak? Dzieki Michał Ten post edytował radvanced 16.08.2010, 18:40:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry,
pierwszy raz tu jestem juz wyciąłem niepotrzebne. To jak? Wiecie jak to napisac, zeby działało we wspaniałej przeglądarce od microsoftu? Dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem, zawartość tamtego wątku, do którego zalinkowałem.
Nie mam siły komentować tego, co teraz zrobiłeś... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:41 |