![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 2 Dołączył: 23.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu jak generuje treść przez bibliotekę jQuery element reCaptcha to tworzy się błąd?
Strona robi się biała i cały czas się ładuje - takie są rezultaty... Czy to się robi tak, jeśli ładuje plik biblioteki captchy? Wklejam ten kod:
w plik, ktry zostaje wyświetlony poprzez wygenerowanie w JS. load() i robi się błąd. Co jest grane? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jestem złodziejem szklanych kul.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 2 Dołączył: 23.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ech, albo używam nie zrozumiałej ironii, albo Ty nie rozumiesz, o co mi chodzi.
JAKI to błąd...? :/ -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
RecaptchaState is not defined
[Break on this error] f+"'/>"}Recaptcha._css_toggle("recaptc...a._get_help_link(),"recaptcha_popup", recaptcha.js (wiersz 23) --- Firebug P.S. nie to, że nie zauważyłem style="display: none"... wywailem to |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:32 |