![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2010 Skąd: Trzeszczany Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wykonałem panel wyświetlające tematy wg. daty ostatniego posta z vBulletin na potrzeby własnego systemu, z którym połączone jest form na vBulletin. Połączone jest logowanie jak i panele (wyświetlane zarówno w systemie jak i forum. Moje pytanie brzmi: w jaki sposób działa system dostępowy do danego forum? W panelu wyświetlane są wszystkie tematy. Jeśli gość lub zalogowany użytkownik nie posiada dostępu do danego tematu to zostanie o tym poinformowany lecz ja chciałbym wykluczyć już w wyświetlaniu tematy, które nie są przeznaczone dla danego użytkownika/gościa. Czy ktoś posiada podobny skrypt i mógłby podzielić się jego kodem źródłowym? Z góry dziękuję, ~Rafik |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 2 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za pewne w vB w polu użytkownika jest coś na nazwie "gropu"
jeżeli ktoś kliknie w tę opcję, dodajesz warunek najpierw pobierasz "group" z bazy, jeżeli tak owego niema - oznacza to, że jest gość Czyli
Gdzie numer grupy 3 i 4 to np. zbanowany i spamer, i nie powinien zaglądać do tematu Ten post edytował Deusx 10.09.2010, 18:28:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:19 |