![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem:
Na stronie mam menu w którym załączam sifra Prosty css typu float: left; display: inline dla li oraz p float: left; sifr ver 436 sIFR.replace(mentone, { selector: '#headerContentNavigation ul li p', wmode: 'transparent', css:['.sIFR-root { color: #707070; font-size: 19px;}', '.sIFR-root a { color: #707070; text-decoration: none; }', '.sIFR-root .active { color: #cad844; text-decoration: none; }', '.sIFR-root a:hover { color: #cad844; text-decoration: none; }' ], fitExactly: true, fixFocus: true }); Wszystko działa wporządku do momentu aż zjade myszką, scroll poniżej tego menu. Na 1 stronie wszystko jest ok ponieważ zawartość nie jest wyższa od wysokości przeglądarki. PROSZĘ NIE PISZCIE PROBLEM JEST ZNANY itd bo przeglądnołem wszystkie fora: - problem fajnie opisany na tej stronie http://discuss.joyent.com/viewtopic.php?pid=174158 rozwiąanie: dodać fixFocus( na niektoórych forach fixHover(dokumentacja): true i wszystko wporządku, ale nie dla mnie ;/ w operze wogóle jest dezaktywacja. Podaję stronę www.sweetshop.vot.pl na której widnieje problem. Proszę o pomoc, czy mam zrezygnować z sifra w menu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 20:52 |