![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam na stronie formularz do wysłania wiadomości mail: ten formularz wywołuje działanie pliku potwierdzenie_maila.php - który za pomocą phpmailer wysyła prawidłowo maila:
W Odpowiedzi dostaję wynik "Formularz został wysłany" na całej stronie - no bo jasne, że jest to wywołanie innego pliku, ale mam pytanie: Czy da się jako zwrotkę z działania tego pliku na mojej głównej stronie - dostać tylko powiadomienie al la windowsowy ok - w małym okienku na środku ekranu i w dalszym ciągu być na mojej stronie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o technologii AJAX. Z jej użyciem wyślesz żądanie do serwera bez przeładowania strony, a jego wynik możesz wyświetlić na stronie w takim okienku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A na szybko jakieś rozwiązanie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to ci chodzi?
Kod echo "<script>alert('Mail został wysłany')</script>";
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:56 |