![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie koledzy.
Mam pewien problem. W theme którego używam na stronie zauważyłem, że nie ma pod newsami podstron. Przypuśćmy ustawiłem że na stronę ma przypadać 10 newsów. I mam już newsów ok 15 a nie tworzy mi się pod nimi że strona 1 2 3 itd. Znacie może jakiś kod który by mi to generował ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
To enigmatyczne słowo które poszukujesz brzmi "paginacja". Jest nawet do tego klasa w dziale Algorytmy, klasy, funkcje
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dzięki zaraz sprawdzę
![]() A mógłbyś mi powiedzieć która powinna dobrze zadziałać i jak to umieścić czy tylko wklejenie kodu wystarczy, bo nigdy nie grzebałem w tej paginacji ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A nie możesz po prostu sam sprawdzić? W temacie masz w PIP info jak używać paginatora więc nawet nie wiem o co pytasz.
Nigdy nie grzebałeś to dziś się rozdziewiczysz. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:53 |