![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie. Przy pisaniu niedawno wspomnianej strony nastąpił kolejny problem. W pliku admin.php trzymam 9 opcji, w formie tabelki i do każdej odwołuję się poprzez np. $_GET['users']==view, czyli np:
Działa ok. Po wyświetleniu wszystkich userów mam obok każdego z nich opcje "edytuj" i "usuń". Dodałem do tych linków adresy kolejno
i analogicznie usuń. W tym rzecz, że nie da rady tego połączyć z wcześniejszym admin.php?users=view. Wiem, że istnieje takie połączenie jak np. admin.php?users=view&edit=1 ale nie wiem jak to połączyć ani pod jakim zapytaniem szukać tego w google'ach ani w manualu. Próbowałem różnych cudów, których tu nie zamieszczę (wybaczcie, to było śmieszne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.
2.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalnie? Skoro wiesz, że łączy się znakiem ampersand to dlaczego w linku który podałeś masz na początku pytajnik?
![]() -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmmm... dodałem tak:
link mam taki admin.php?users=yes. link do edycji dodaję tak :
po czym odwołuję się do niego poprzez:
ale przeglądarka mi wywala błąd strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:22 |