Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [Ocena] Serwis dla młodych, z dodatkami na naszą klasę
Poker

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich serdecznie

Chciałbym prosić o ocenę, opinię, rady, pomysły dotyczące mojego nowego serwisu www.dodatkink.pl.

W serwisie wykorzystałem: PHP + MYSQL + Jquery

Serwis skierowany jest do młodych osób, nie jest jeszcze w pełni skończony, zostanie jeszcze dopracowany profil użytkowników oraz dodam autorskie forum dyskusyjne oraz możliwość grania online w gry typu ubieranki.

Projekt graficzny serwisu, kodowanie, wszystkie prace programistyczne, panel administracyjny wykonałem samodzielnie, zajęło mi to około 3 tygodni.

Poniżej zamieszczam kilka screenów przedstawiających serwis jak i panel administracyjny:

WYGLĄD SERWISU

Strona główna serwisu

Wyświetlanie podarowanego prezentu

Generator tekstów [JQuery]

PANEL ADMINISTRACYJNY

Widok po zalogowaniu, widok na tablicę

Lista użytkowników

Wszystkie kategorie (wklejek, opisów, prezentów, komentarzy) możliwość szybkiego dodania nowej kategori, oraz ustawienia wyświetlania na stronie, ustawienia widoczności na stronie oraz zmiana pozycji, wyżej niżej - jak ma przedstawiać się to na stronie

Edycja wklejki

Dodawanie opisu, oraz zintegrowane kategorie, te które są dodane do bazy wyświetlają się w inputach.

Wszędzie gdzie tylko można i jest taka potrzeba wyświetlane są errory, informacje, sukcesy, uwagi na temat zadania jakie zostało wykonane poniżej dwa przykłady, nie wybranej kategorii dla opisu oraz poprawnie dodanego opisu.

Zachęcam wszystkich do oceny zarówno grafiki, pomysłu, działania. Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Dariusz.

--------------------
:) na miliony przyjdzie czas...
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:38