![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie
Chciałbym prosić o ocenę, opinię, rady, pomysły dotyczące mojego nowego serwisu www.dodatkink.pl. W serwisie wykorzystałem: PHP + MYSQL + Jquery Serwis skierowany jest do młodych osób, nie jest jeszcze w pełni skończony, zostanie jeszcze dopracowany profil użytkowników oraz dodam autorskie forum dyskusyjne oraz możliwość grania online w gry typu ubieranki. Projekt graficzny serwisu, kodowanie, wszystkie prace programistyczne, panel administracyjny wykonałem samodzielnie, zajęło mi to około 3 tygodni. Poniżej zamieszczam kilka screenów przedstawiających serwis jak i panel administracyjny: WYGLĄD SERWISU Strona główna serwisu ![]() Wyświetlanie podarowanego prezentu ![]() Generator tekstów [JQuery] ![]() PANEL ADMINISTRACYJNY Widok po zalogowaniu, widok na tablicę ![]() Lista użytkowników ![]() Wszystkie kategorie (wklejek, opisów, prezentów, komentarzy) możliwość szybkiego dodania nowej kategori, oraz ustawienia wyświetlania na stronie, ustawienia widoczności na stronie oraz zmiana pozycji, wyżej niżej - jak ma przedstawiać się to na stronie ![]() Edycja wklejki ![]() Dodawanie opisu, oraz zintegrowane kategorie, te które są dodane do bazy wyświetlają się w inputach. ![]() Wszędzie gdzie tylko można i jest taka potrzeba wyświetlane są errory, informacje, sukcesy, uwagi na temat zadania jakie zostało wykonane poniżej dwa przykłady, nie wybranej kategorii dla opisu oraz poprawnie dodanego opisu. ![]() ![]() Zachęcam wszystkich do oceny zarówno grafiki, pomysłu, działania. Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Dariusz. -------------------- :) na miliony przyjdzie czas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:38 |