![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Znalazłem pewną stronę w internecie: invest-in-silesia.pl. Jak się okazało, kosztowała ona 486 tys. złotych netto (jeśli dobrze wyczytałem - zobaczcie sami na stronie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego - http://www.silesia-region.pl/strona_n.php?...10&art=3992 Cytat Budowa i uruchomienie zintegrowanego systemu informowania o możliwościach inwestycyjnych w województwie śląskim - 486 000,00 zł Cytat Województwo Śląskie jako pierwsze w Polsce uruchomiło system informowania o możliwościach inwestycyjnych w regionie: www.invest-in-silesia.pl. Również jako pierwsze zebrało w jednym miejscu wszelką informację niezbędną inwestorom, ułatwiając podejmowanie decyzji i oszczędzając ich czas. Strona zawiera takie elementy, jak: - system logowania -tagi -mechanizm najczęściej szukanych fraz -rozbudowany system newsów z wcześniej ustalonymi polami (nie wiem, jak to nazwać, zobaczcie sami) i możliwością wyszukiwania ich według różnych kryteriów -integracja z mapami Google Maps - automatyczne tłumaczenie tekstów Co na tej stronie takiego jest, że jej wykonanie było takie drogie?? Ile wykonanie takiej strony powinno w rzeczywistości kosztować? Ten post edytował Początkujący 7.08.2010, 12:46:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Już nie pamiętam, gdzie, ale parę dni temu był wątek dotyczący tej samej strony...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.goldenline.pl/forum/1845214/tyl...ow/s/1#34922908
nie wiem ile w tym prawdy. btw. jak na programiste server-side powinieneś wiedzieć, że wnętrze jest dużo ważniejsze i droższe, niż sama otoczka (design) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odnosząc się do tematu, jak dla mnie to cały ten serwis wart jest 1/10 ceny samochodu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:46 |