![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
witam próbowalem instalowac TLEN na linuxa wersja mandrake 10 ale nic instalowalem 2 pakiety rmp ale nic nie dziala moze sie ktos z tym zetknal
? -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj nazwe wersji mandrake i nazwe tlena oraz jego wersje (domyslam sie ze tlenX 3?)
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
mandrake 10, tak tlenX 3 ale nie idzie zainstalować brakuje jakis biblotek.
sa inne komunikatory pod lina ktore obsluguja tlena i np gg ale nie koniecznie gg -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gaim - obsluguje jabera, gg, aima, i jeszcze inne. Nie obsluguje tlena ale chyba sa jakies bramki jabera dla tlena.
|
|
|
![]()
|
|
potrzebuje to skad to sciagnac pod mandrake10 , gaim i bramka jaber odpada musze miec teenx2 lub 3
---- błąd: Niespełnione zależności: xft jest wymagany przez tleenx2-CVS-20040228-1 ---- pakiet xft co to ja mam ale one sa pod RED-a -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[OT]
FreeBSD rules ![]() (zero problemu z zaleznosciami) [/OT] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [OT]
FreeBSD rules ![]() (zero problemu z zaleznosciami) [/OT] Tylko lamerzy uzywaja FreeBSD ![]() Tobie e4you polecam zapoznanie sie z komendami: ldd plikexe oraz whereis plikexe ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hmm... po ostatniej romowie mowiles co innego
Cytat Marusz: Seth bardzo dobrze zrobiles, ze wybrales fbsd. To swietny system
Seth: ![]() Marusz: a slack to badziewie dla lamerow sesese ![]() |
|
|
![]()
|
|
mam szukac w manualu zapewne ? ja tam takich komend nie widze
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hmm... po ostatniej romowie mowiles co innego
Cytat Marusz: Seth bardzo dobrze zrobiles, ze wybrales fbsd. To swietny system
Seth: ![]() Marusz: a slack to badziewie dla lamerow sesese ![]() Wiesz, to byla moja odpowiedz do: Cytat Seth: masz powiedziec: "Seth bardzo dobrze zrobiles, ze wybrales fbsd."
Marusz: dlaczego? Seth: mow, bo Cie zabije i zjem Twoje zwloki w Wigilie. Jak to powiesz, to poczekaj, ja sie usmiechne i dopiszesz: "a slack to badziewie dla lamerow" Marusz: nie chce tego robic, ale skoro mnie zmuszasz... a po co Ci to? Seth: chce spreparowac loga Marusz: po co? Seth: bo jestem lamerem no ![]() Marusz: mocno Ci zalezy? Seth: tak, blagam! powiedz to, pomozesz? Marusz: ok, to zaczynamy! Marusz: Seth bardzo dobrze zrobiles, ze wybrales fbsd. To swietny system Seth: ![]() Marusz: a slack to badziewie dla lamerow Seth: ok, super Marusz: jak wyszlo? Seth: chyba dobrze, ide to wkleic. Seth: swoja droga, moja byla powiedziala, ze odeszla do Ciebie, bo jestes lepszy w lozku... Seth, jak wklejasz, to wklejaj calosc ![]() e4you: poszukaj pliku wykonywalnego tleenx i wpisz: ldd nazwategopliku. Wyskoczy Tobie lista potrzebnych mu bibliotek i bedziesz wiedzial co doinstalowywac. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Wiesz, to byla moja odpowiedz do:
Cytat Seth: masz powiedziec: "Seth bardzo dobrze zrobiles, ze wybrales fbsd." Marusz: dlaczego? Seth: mow, bo Cie zabije i zjem Twoje zwloki w Wigilie. Jak to powiesz, to poczekaj, ja sie usmiechne i dopiszesz: "a slack to badziewie dla lamerow" Marusz: nie chce tego robic, ale skoro mnie zmuszasz... a po co Ci to? Seth: chce spreparowac loga Marusz: po co? Seth: bo jestem lamerem no ![]() Marusz: mocno Ci zalezy? Seth: tak, blagam! powiedz to, pomozesz? Marusz: ok, to zaczynamy! Marusz: Seth bardzo dobrze zrobiles, ze wybrales fbsd. To swietny system Seth: ![]() Marusz: a slack to badziewie dla lamerow Seth: ok, super Marusz: jak wyszlo? Seth: chyba dobrze, ide to wkleic. Seth: swoja droga, moja byla powiedziala, ze odeszla do Ciebie, bo jestes lepszy w lozku... Seth, jak wklejasz, to wklejaj calosc ![]() Ehhh... przytocze tylko jedna wypowiedz: Cytat Seth: mow, bo Cie zabije i zjem Twoje zwloki w Wigilie...
Tak wiec coz... wykorzystaj te kilka miesiecy przed wigilia i zacznij pozadnie sie odzywiac. Co do lozka to hmm... lepszy w rozumieniu szybszy.. dlatego teraz zali mi sie, ze nie dotrzymujesz jej kroku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HeHeHeHe...
![]() ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat HeHeHeHe...
![]() ![]() Seth: A niech mnie ![]() ![]() Bakus: dla Ciebie sukcesem winien byc fakt, ze ktos w ogole zaczyna... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:34 |