![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki upload php do upladowaniu kilku plików na raz i chodzi o sprawdzenie co z nim jest nie tak to raz a dwa zrobić przechwytywanie nazw do bazy danych plik upload.class.php
oraz plik index.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i chodzi o sprawdzenie co z nim jest nie tak A z tobą? (bez urazy, taka gra słów (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) )Jak masz problem ze skryptem to napisz jaki masz problem a nie mamy się we wrózki bawić... Cytat z a dwa zrobić przechwytywanie nazw do bazy danych A ty co już zrobiłeś ze swojej strony? Bo jak oczekujesz od nas gotowca to mogę temat przenieść na gieldę ofert.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie oczekuje gotowca tylko podpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a co z nim nie tak podczas uploadu wali cała clase wyświetla zobacz
Kod ClsUpload Object ( [max_upload_size] => 1048576 [_FILES] => Array ( [file] => Array ( [name] => Array ( [0] => wyszukaj.jpg [1] => debian.JPG [2] => bajak.jpg ) [type] => Array ( [0] => image/jpeg [1] => image/jpeg [2] => image/jpeg ) [tmp_name] => Array ( [0] => C:\Users\serwin\WebServ\temp\file-uploads\phpE24F.tmp [1] => C:\Users\serwin\WebServ\temp\file-uploads\phpE250.tmp [2] => C:\Users\serwin\WebServ\temp\file-uploads\phpE261.tmp ) [error] => Array ( [0] => 0 [1] => 0 [2] => 0 ) [size] => Array ( [0] => 336364 [1] => 19217 [2] => 607243 ) ) ) [overwrite] => 1 [mode] => 511 [results] => Array ( [0] => Array ( [wyszukaj.jpg] => ./php_0.jpg ) [1] => Array ( [debian.JPG] => ./php_1.jpg ) [2] => Array ( [bajak.jpg] => ./php_2.jpg ) ) [error] => ) co prawda pliki sa na serwerze ale to wali a próbowałem z przechwyceniem to mam puste pole w db |
|
|
![]()
|
|
No tak, bo wywolujesz funkcję P i jako jej parametr dajesz obiekt klasy:
$upload->p($upload); A funkcja P robi wlasnie wyswietlanie tego co jej zapodasz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zas po obiekcie widać ze pliki przeslaly się poprawnie. Nic tylko się cieszyć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
czyli wywalić mam to
Kod # function p($data){ # echo "<pre>"; # print_r($data); # echo "</pre>"; # } ale czemu baza nie pobiera jak dodaje $filename |
|
|
![]()
|
|
Cytat ale czemu baza nie pobiera jak dodaje $filename Pamiętasz jak mówiłem coś o wróżkach? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A skąd ja mam to wiedzieć? Nie pokazałeś kodu jak to robisz więc myślisz, że z Twojej głowy go magicznie wyciągnę? Zanim napiszesz następnego posta zapoznaj się proszę z tematem: Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosuj się do WSZYSTKICH porad |
|
|
![]()
|
|
ok spox popróbuje jeszcze jak coś podam wszystko jak robię i zobaczymy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:00 |