![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuję skryptu pod biuro nieruchomości, do którego będzie podpięty taki design http://dhost.info/arturus/mountquar . Szukałem jakiegoś darmowego sklepu internetowego jednak nic mi nie przypasowało. Znacie jakieś płatne/bezpłatne ale rozwijane skrypty pod tego typu strony? Czego potrzebuję: Łatwość w dopasowywaniu - żeby nie było znacznie trudniejsze niż template do joomla/phpBB3 Rozbudowana wyszukiwarka. Formularze/rejestracja itp sprawy. Funkcja "polecane". Mile widziana jakaś mapka przy pokazywaniu oferty. Koszt: Najlepszy stosunek cena/jakość. Ewentualnie ile mogłoby kosztować napisanie takiego serwisu + podpięcie pod skrypt? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Artur PS. Jeżeli był taki temat to przepraszam, ale najwyraźniej źle szukałem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, jestem zainteresowany zleceniem.Wykonywałem juz podobne serwisy. Więcej info prześle na maila , prosze o kontakt:
kubera [małpka] empressia . pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:11 |