![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kochani, w najnowszych nominacjach jest nasz rodak, zachęcam do głosowania na niego
http://www.phpclasses.org/vote.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam głosować na niego tylko dlatego, że jest moim rodakiem? Może jakieś streszczenie o co chodzi, co oferuje on, co konkurencja?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi tutaj o innowacje
gościu stworzył klase do wykrywania przekierowń w stronach jak dla mnie jest to innowacja i głosuje na niego nie dlatego, ze jest to innowacja dosc ciekawa, ale dlatego, ze jest moim rodakiem i milo jest jak polska dostaje wyzsze noty w rankingach |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głosować na taką klasę? Ojojojojj, powodzenia.
chodzi tutaj o innowacje gościu stworzył klase do wykrywania przekierowń w stronach jak dla mnie jest to innowacja i głosuje na niego nie dlatego, ze jest to innowacja dosc ciekawa, ale dlatego, ze jest moim rodakiem i milo jest jak polska dostaje wyzsze noty w rankingach Napisać taką klasę nie jest problem, jednak jak już coś pisać to porządnie. |
|
|
![]()
|
|
ehe jasne....
tylko trzeba jeszcze wpaśc na pomysł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehe jasne.... tylko trzeba jeszcze wpaśc na pomysł A jakie wykorzystanie dla takiej klasy? Nic mi nie przychodzi na myśl. Wpadłem na pomysł: napiszę klasę zliczającą ile na danej stronie jest wykorzystanych elementów STYLE odsyłających do faktycznie istniejących plików CSS. Czyżbym zasługiwał na July 2010 PhpClasses Award? Głosy na mnie można oddawać w tym temacie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yyy, tylko po co to komu? bo ja nie czaję... (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
![]()
|
|
a z resztą.....
chciałem tylko, aby Polska znalazłą się w rankingach w końcu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już bardziej zagłosowałbym na tego z Todo list. Wydaje się ciekawe narzędzie.
Ale, na polaka możemy głosować - nie z tego co zrobił, ale z tego żeby Polak był na pierwszym miejscu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat A jakie wykorzystanie dla takiej klasy? Nic mi nie przychodzi na myśl. Wykrywanie skracaczy linków. Ale chyba wystarczy użycie get_headers rekurencyjnie dotąd, aż kod przekierowania będzie wynosił 200... I to trzeba opakowywać w klasę...? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest jak wysłać Bibera na koncert do Izraela. Chcesz żeby Polska znalazła się wreszcie w rankingach to możesz też sam coś wymyśleć. Ważne jest też w jaki sposób się tam znajdzie. Kodowanie nie jest złe, ale nie powala. Co do użyteczności to tak jak koledzy wyżej, zastosowania nie widzę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tak nawiasem mówiąc, kiedyś też była podobna klasa, z tą różnicą, że miała coś w stylu API do największych skracarek.
Mam newsletter z phpc, rok temu była właśnie ta klasa (nie akurat ta, ale funkcjonalnie podobna). |
|
|
![]()
|
|
Ja jeszcze się uczę php, stąd próżne moje zgłaszanie klas
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 12:42 |