![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie mój szablon, użyłem CSS i pudełek DIV'ów. Jak mogę zrobić, żeby podczas powiększania lub zmniejszania rozmiaru w przeglądarce zablokować nakładanie się na siebie właśnie tych pudełek. Żeby wszystko ładnie było rozmieszczone tylko czcionki się powiększały itd.
dzięki -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jakiś CSS ? czy HTML ? Bo bez kodu to tak nie do końca da ci się pomóc. Prawdopodobnie masz nadaną stałą wysokość div-ów i jak za dużą wielkość czcionki to ci się jedno na drugie nakłada.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proszę chodzi mi o to żeby te background-image mi się nie zmieniały, żeby były całkowicie statyczne.
center; color:black; } -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... no wiec masz wklepane konkretne wysokości, dlatego ci się to rozjeżdża, a może zamiast stałych obrazów jakoś je dać aby miały wartość background-mage: url(obrazek.jpg); background-repeat: repeat-y; ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 14:53 |