![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Szukam w google i nic nie mogę wyszukać. Chodzi mi o to, że mam bazę a w tej bazie rekordy dodawane przez userów i chciałbym zrobić dodatkowy przycisk w formularzu : "Zobacz czy ktoś już na to nie wpadł". Czyli jak np: będą zdania:
Ala ma kota, a kot ma mleko Ala ma rudego kota, a kot ma mleko Ala ma kota ,a kot ma zimne mleko Kot ma zimne mleko ,a Ala ma kota to funkcja uznałaby, że zdania są podobne. Zna ktoś taki skrypt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem
![]() ![]() Ok zrobiłem tak:
Ale mam, może banalny problem, wszystko jest ok do puki similar_text niczego nie znajdzie. Jak zrobić tak aby przy 0 wyników wyświetlić informacje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj $i = 0 przed while i inkrementuj za każdym razem jak coś znajdziesz.
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Mam problem . Jak to połączyć z bazą Masz w funkcjach MySQL SOUNDEX. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 12:28 |