![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam drodzy użytkownicy jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciał bym pokazać wam swoją ofertę.
Otóż wykonam unikatowe starannie napisane artykuły, newsy i poradniki. Roboty Google zwracają uwagę nie tylko na sam link, ale też na jego otoczenie. Linki otoczone tekstem są uważane za mocniejsze. Dlatego nie zastanawiaj się i kupuj od doświadczonych. Jestem nowym użytkownikiem tego forum, jednak doświadczenie w pisaniu artykułów oraz pozycjonowaniu tą metodą jest dla mnie znane bardzo dobrze. Dlatego nie zawiedziesz się na moich tekstach. Cennik moich usług: Artykuły Presell Page: 1 artykuł ( 1000 znaków ) - 1zł 1 artykuł ( 2000 znaków ) - 2zł Newsy: 1 news ( 1000 znaków ) - 1,5zł 1 news ( 2000 znaków ) - 3zł Poradnik: 1 poradnik ( 1000 znaków ) - 1,5zł 1 poradnik ( 2000 znaków ) - 3zł Także wykonam pisanie postów na forach internetowych, cena do ustalenia. Kontakt: Gadu-gadu: 9182103 e-mail: yourpresell[małpa]gmail[kropka]com Uwaga [małpa] zmień na @, a [kropka] na . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:31 |