![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
czy da sie zrobic cos takiego bez uzycia js ![]() strona generuje liste linkow prowadzacych do np. roznych serwisow -> uzytkownik klika w link i strona otwiera mu sie w nowym oknie, oczywiscie link w ktory kliknal uzytkownik zmienia kolor np. na szary (css a:visited) nastepnie uzytkownik zamyka strone z linkami i otwiera ja ponownie z lista tych samych linkow -> oczywisie wiadomo ze linki juz odwiedzone beda na szaro... a ja no wlasnie chcialbym zeby byly w takim samym kolorze jak linki nieodwiedzone czyli np. w kolorze niebieskim... -------------------- blawat
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie o to mi chodzi
![]() cche aby linki po wejsciu byly wszytskie niebieskie, koles klika w niego robi sie szary (link odwiedzony) wchodzi ponownie na strone i znowu wszystkie sa niebieskie czyli w css mam:
i tak am zostac ![]() -------------------- blawat
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz dodawać losowo wygenerowany hash po stronie serwera, np. :
http://google.com#gvdxfvasr3253251324 aczkolwiek to bardzo brzydkie rozwiązanie, lepiej byłoby wybrać JavaScript. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
co do cache'owania:
Musi być przed całym tekstem wysłanym do przeglądarki (na początku). -------------------- Zapraszam na wspólną grę w Minecraft - MyneCraft.pl!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:25 |