![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 1 Dołączył: 12.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam jeden skrypt, który po wykonaniu zawiera dwie zmienne : $1 oraz $2. Potrzebne są mi one, by wygenerować obrazek wraz z nimi. Kod
Wyżej podany kod tworzy sygnaturkę, na której znajdują się odpowiednio : $1, $text2 oraz $2. Gdy przypiszę na sztywno zmienne = jest ok, jednak problem pojawia się tu, przy zmiennych, gdyż nie wiem jak je przekazać do drugiego skryptu(ten, który tworzy). W jednym pliku tego nie da się wszystkiego zrobić (zbieranie zmiennych + generator), gdyż wywala nagłówki "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at (...))" Oczywiście $1 oraz $2 są z zdefiniowane, także to nie jest wina zmiennych. Pytanie : Jak sobie z tym poradzić ? Ten post edytował Przemo_ 30.07.2010, 21:27:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at (...))" Wałkowane setki razy, zresztą - powinno Ci się otworzyć okienko przy próbie wpisania treści tego błędu. Cytat Oczywiście $1 oraz $2 są z zdefiniowane, także to nie jest wina zmiennych. Poczytaj elementarz, to się dowiesz, że to JEST wina zmiennych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 05:19 |