![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem kiedy i od czego ale zwerzył mi się obszar treści, gdzie jest on w CSS żebym mógł go rozszerzyć? Na mojej stronie wyglada to tak www.foto-obrobka.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien i nie na widzę Joomli, chociaż jestem koderem., ale to chyba tu:
Kod #leftcolumn ,#rightcolumn { float: left; width: 200px; padding: 0 0 10px 0; } div#maincolumn { float: left; width: 500px; padding: 0 10px; } div#maincolumn_full { float: left; width: 710px; padding: 0 0 0 10px; } To nie jest gotowy kod, pokombinuj z nim ... ADD. Aaa i jeszcze jedna rzecz. Nie lubię tego - skoro strona nie wyświetla się poprawnie to dlaczego w stopce jest valid xhtml and css ? - 19 błędów - http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0 - akurat css jest dobry (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wątpię żeby to pomogło - układ tekstu jest w tabelach - a każda linijka zawinięta w tag 'p'! Ja nie wiem czy to jego wina czy Joomli, ale dla mnie to jest nie do ostylowania.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do tabelek to cofam - to chyba "ficzer" zastosowanego szablonu. Co do 'p' - podtrzymuję (zobacz sobie źródło strony), tag p (od paragraf) nie służy do wydzielania linii z tekstu. Co do walidacji (x)html - pozostawiam twojej ocenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował everth 30.07.2010, 17:39:36 |
|
|
![]()
|
|
Co do tabelek to cofam - to chyba "ficzer" zastosowanego szablonu. Co do 'p' - podtrzymuję (zobacz sobie źródło strony), tag p (od paragraf) nie służy do wydzielania linii z tekstu. Co do walidacji (x)html - pozostawiam twojej ocenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To rozumiem że mam się zabrać za naprawe tych błędów z walidacjii....ale jak biore walidacja xhtml to gdzie mam szukać błędu co jest podany jako Line 76, Column 33 np. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:11 |