![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ktoś z was używał kiedyś tego pluginu? To tak na wstępie bo bardzo mało jest na forach o nim ![]() Jaki inny plugin polecacie do łatwego uploadowania wielu plików na serwer? No i puenta, zainstalowałem sobie ten plugin, wszystko ustawiłem na początek jak w instrukcji, stronka się odpala ale w formularzu mam zwykłe pole upload'u umożliwiające wybranie jednego pliku a po wybraniu nic się nie dzieje ![]() Używam symfony 1.4.1 i sfWidgetFormInputSWFUpload 1.0.0 to co na szybkości skleiłem do testów: backend/modules/pictures/actions/actions.class.php
lib/form/PictureForm.class.php
apps/backend/modules/pictures/templates/dodajSuccess.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A firebug'a masz zainstalowanego? To podstawa przy takiej pracy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij dokładnie czytać dokumentację
dalej radź sobie sam HeHe fachowiec ... no cóż tak wyglądał pierwszy test na tym pluginie, zgadnij jakie były efekty? Co do Firebuga to nie mam a wiem że powinienem, nie zauważyłem ale webDeveloper wywala mi taki błąd "SWFUpload is not defined" OK widzę problem w źródłach ścieżka przy ładowaniu swf-a jest zła. Tak czy siak plugin nadal nie działa wyświetlają mi się linki browse, upload, cancel ale nic nie moge kliknąć a raczej po kliknięciu nic się nie dzieje. Jakieś pomysły? ![]() Dobra załatwione siedziałem nad badziewiem dwa dni ale wykminiłem ![]() Ten post edytował harvesterix 30.07.2010, 10:39:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Co do wyświetlenia to sprawa tak banalna że strach w layout.php nie dodałem linijki
tylko klepałem css-y z palca więc polecenie
w dodajSuccess.php nie ładowało css-a. Ale teraz mam inny problem gdy plugin wczyta już zdjęcie wyskakuje mi csrf Token:Required tak jakby formularz z którego wysyłam zdjecia mial zly token to jest templatka apps/backend/modules/pictures/templates/dodajSuccess.php
pliczek akcji: apps/backend/modules/pictures/actions/actions.class.php
Dokładnie wygląda to tak jak na poniższym obrazku tak jakby odpalało mi stronę w stronie i przy odpaleniu akcji krzyczało o zalogowanie. Co muszę zrobić żeby nie krzyczało o token ![]() Ten post edytował harvesterix 30.07.2010, 16:29:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem kilkukrotnie walkowany na forum symfony. Napisz swoje wlasne SessionStorage i po sprawie.
|
|
|
![]()
|
|
W dobrym tonie byłoby dorzucić linki do tych wątków
![]() Mimo wszystko dzięki poszukam |
|
|
![]()
|
|
Mówisz i masz pierwszy z brzegu:
http://forum.symfony-project.org/index.php/m/44454/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
OK
Już działa ![]() Dzięki za pomoc Ten post edytował harvesterix 2.08.2010, 12:10:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:19 |