![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z niby banalną sprawą.
Czy jest taka możliwość by na podstawie wyników z pierwszej i drugiej funkcji , funkcja trzecia wykonała odpowiednie działanie i w przypadku TRUE lub FALSE wczytała header("location:cos2.php"); . Załączam przykładowy kod.
-------------------- " The ELDERS of the Internet know who I am" from The IT Crowd
Pomogłam? Kliknij Pomógł :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Tak ale wszelki wysłanie nagłówków dokonujesz PRZED wysłaniem jakiejkolwiek treści do przeglądarki. Czyli przed
Kod <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 49 Dołączył: 29.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodam jeszcze, że żeby pozbyć się wymogu o którym pisze wookieb, można zastosować output buffering, czyli <?php ob_start(); ?> na początku skryptu i <?php ob_end_flush(); ?> na samym jego końcu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za pomoc wskazówki się bardzo przydały.
-------------------- " The ELDERS of the Internet know who I am" from The IT Crowd
Pomogłam? Kliknij Pomógł :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:26 |