![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Edytuję na własne potrzeby cms extreme-fusion i niestety mam problem. Polega on na tym, że w profilu jest wyświetlana ramka "Newsy dodane przez użytkownika" a ja chciałem to zmienić na 'Zdjęcia dodane przez użytkownika'. Jednak kod jest dziwnie (jak dla mnie [początkującego]) napisany i prosiłbym o pomoc i w miarę możliwości wytłumaczenie. A to kod (wg mnie odpowiedzialny za wyświetlanie newsów):
I jeszcze zamieszczę link do całego rozszerzenia: http://extreme-fusion.pl/downloads.php?action=get&id=489 Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję Zapomniałbym dodać że trzeba pobrać dane z tabeli photos i potrzeba z tam tąd 'photo_id' 'photo_title' i 'photo_datestamp'. A adres do tej galerii wygląda tak: photogallery.php?photo_id=$i_tu_zmienna Ten post edytował sztyvny 29.07.2010, 08:27:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 2 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, jeśli źle to mnie poprawcie.
W kodzie masz jakiegoś switcha (zakładam, że znasz metodę działania, jak nie to odsyłam do google lub książki), który zależnie od wartości $zmienna (tak sobie przyjąłem nazwę tej zmiennej) wykonuje różne instrukcje. Jeżeli ta $zmienna będzie miała wartość 'news_items' wykona się to co załączyłeś w kodzie. Cytat Polega on na tym, że w profilu jest wyświetlana ramka "Newsy dodane przez użytkownika" a ja chciałem to zmienić na 'Zdjęcia dodane przez użytkownika'. Zarówno w pierwszym jak i drugim fragmencie kodu nie dopatrzyłem się wyświetlania, tzn. są tam tylko zmienne, którym nadawane są odpowiednie wartości (zmienne te są np. tekstem który zawiera treść i tagi html) ale brak fragmentu, który to wyświetla więc ciężko stwierdzić gdzie jest generowany ten napis, który Cię interesuje. pozdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eh... za trudny kod jak dla początkującego.. wydaje mi się że ten kod jest odpowiedzialny za wyświetlanie:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:08 |