![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taką funkcję
Ładnie wyświetla mi wyniki ale brakuje mi jeszcze zapytania ile artów napisał user o danym email'u. Próbowałem przez różne zapytania to wyciągnąć ale wywalało mi tylko błędy. Nie wiem czy takie zapytanie powinno być w pętli czy nie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz przypisanych do artow userow ? Pokaz jak wyglada tabela artow to bedzie latwiej odpowiedziec
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kazdy art ma przypisany email jako autora.
Tabela jest prosta | id | tytul | tresc | slowa | mail | Ten post edytował Szymon80 29.07.2010, 12:35:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 4 Dołączył: 21.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ==============================================
Bo ja jestem Wróbelek Htmlek ============================================== |
|
|
![]()
|
|
Dzięki. Wiedziałem że trzeba użyć count ale źle robiłem to.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:39 |