![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
edytowałem jakiś skrypt który znalazłem w internecie rozwijanego menu. Przerobiłem go już do formy jaka będzie mi potrzebna ale mam jeden problem. Problem polega na tym że to co się rozwija ma taką samą szerokość jak przycisk, powoduje to to że jak jest długa nazwa w pod menu to powstaje problem ![]() Fotka: KLIK Skrypt na stronie : KLIK Kod:
Proszę o pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Position:absolute + Javascript + użycie przycisku szukaj, ew. Google :/
EDIT: Przeglądnij sobie przedszkole z ostanich 2-3 dni. Twoje pytanie doczekało się już chyba kilkunastu odpowiedzi. Ten post edytował everth 28.07.2010, 13:08:50 -------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za bardzo to mi to nie pomogło ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 2 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na szybkiego zawsze możesz
co do samego CSS było ten temat menu, ja nawet kiedyś na innym nicku to poruszałem, tak że poszukaj a na pewno znajdziesz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:04 |