![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem, otoz mam stworzony przycisk do czyszczenia wszystkich pol formularza. Przycisk czyszczenia dziala pod firefoxem, ale jak uruchomie strone pod IE wowczas strona zostaje przekierowana do katalogu, w ktorej dana strona sie znajduje, przez co wyskakuje mi, ze nie ma takiego adresu. Zalozmy:
www.jakasdomena.pl/strona/test.php, po wcisnieciu przycisku czyszzcenia tylko pod IE strona zostaje przekierowana na adres: www.jakasdomena.pl/strona/ (i wyswietla komunikat o braku strony). Oto kod buttona:
Czy cos jest tutaj zle?
Powód edycji: [piotrooo89]: przeniesione do Przedszkola
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja nie chce tworzyc nowego tylko odnalesc blad w obecnym. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod type="reset" I szczerze mówiąc to nie napisałeś o co dokładnie Ci chodzi. Ten post edytował !*! 28.07.2010, 11:38:59 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No więc linkiem pokazałem Ci, że brak elementarnej wiedzy powinien być poprawiony. Jeżeli jest specjalny button do usuwania zawartości formularza to po kiego grzyba tworzyć coś innego robiącego identyczne zadania w dziwny (jak twój) sposób.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
No i nie ma reagować, bo ma zostać wyczyszczony formularz. Czyli (podpowiedź" masz umieścić ten button w formularzu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
agentmullder - ale co Ty chcesz w ogóle uzyskać? Napisz to jeszcze raz na spokojnie i DOKŁADNIE. Ciężko coś zrozumieć z paplaniny myśli.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
@!*!
Juz chyba sobie poradzilem. @wookieb To przeciez umieszczalem w formularzu. Sprawa miala sie tak, ze po wypelnieniu pol formularza danymi z klawiatury i wcisnieciu tego przycisku czyscily sie pola. W moim formularzu jednak, jest pewna funkcja, dzieki ktorej pola tego formularzu sa wypelniane danymi z bazy. I wtedy to czyscczenie nie dzialalo. Teraz zrobilem funkcje, ze po nacisnieciu przycisku fukcja zeruje kazde pole, cos w stylu $imie=''; . I teraz czysci mi nawet jesli dane sa zaimportowane z bazy czy wpisane z klawiatury. |
|
|
![]()
|
|
No więc widzisz. Trzeba było tak odrazu. Zapisz sobie te dane w JS i przy resecie dopisz znowu do wybranych pól.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 06:59 |