![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wgrałem phpThumb no i fajne zmienia rozmiar zdjęć itp ale jak zapisać te zdjęcia w folderze wybranym prze zemnie bo teraz zapisuje mi w cache i w 4 pod folderach i nie mam pojęcia jak zapisać te zdjęcie np do folderu zdjęcia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh.... cytat z FAQ"
Cytat Q: Can I save the generated thumbnail to a file?
A: Yes, there are several ways to do so; the best way is to call phpThumb as an object and call RenderToFile() to save the thumbnail to whatever filename you want. See /demo/phpThumb.demo.object.php for an example. The other way is to use the 'file' parameter (see /docs/phpthumb.readme.txt) but this parameter is deprecated and does not work in phpThumb v1.7.5 and newer. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakieś podpowiedzi jak z tego skorzystać bo nie mam pojęcia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ktoś kiedyś mi powiedział, że w większości ludzie nie myślą bądź nie posiadają takiej umiejętności. Ty jesteś potwierdzeniem tej prawdy o bezdennej głupocie.
Cytat See /demo/phpThumb.demo.object.php for an example. Ba. Na stronie phpthumb masz więcej przykładów. Ten post edytował wookieb 28.07.2010, 11:43:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
w tym problem że zaglądałem w ten plik i nic tam nie rozumiem a na stronie gdzie są przykłady inne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Wykaż się Sherlocku i po prostu przejrzyj (nie musisz dalece szukać) stronę phpthumba.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://phpthumb.sourceforge.net/demo/demo/index.php?list=1 + Google Translate jeśli nie rozumiesz co Ci tekst mówi...
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Nie może ktoś po prostu napisać jak to użyć nie rozumiem tych ich opisów nie chodzi o język a o opisanie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:36 |