![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, ze względu na to, że na tym forum uzyskałam już wiele pożytecznych wskazówek, proszę o jeszcze jedną. W moim kodzie przekierowań niby wszystko jest w porządku, ale na pierwszej stronie pojawia się błąd: Notice: Undefined index: index in C:\xampp\htdocs\Odchudzanie\index.php on line 337 , z którym nie umiem sobie poradzić. Proszę pomóżcie.
Strona w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe przejście z PHP 5.2X na wyższe włącznie z PHP 6
Odczytujesz zmienną która nie istnieje, prawdopodobnie nie ma klucza page w tablicy $_GET jak dodasz warunek if( isset($_GET[ 'page' ]) ) będzie wszystko ok Ten post edytował sekseksek997 27.07.2010, 15:17:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję za pomoc. Proszę jeszcze o informację, co mam zrobić, żeby jak wejdę na stronę od razu w diviepojawił mi się tekst powitalny, bo do tej pory mam tylko tekst Strona w budowie, a chciałabym, żeby Użytkownik miał rzed sobą tylko tekst powitalny. Proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Proszę zapoznać się z regulaminem forum oraz poszczególnych działów i następnym razem pisać w sposób zgodny z przeczytanymi wytycznymi :-)
Zamykam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 19:01 |