![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie, gdyż napisałem kod, który ma rozpoznać adres email na przykładowej stronie (adres jest na stronie głównej) i niestety nie działa, proszę o pomoc co jest źle
Ten post edytował warszyk 27.07.2010, 09:59:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W wyrażeniu usuń ^ na początku i $ na końcu
Więcej nie pomożemy, złodziejom i spamerom mówimy NIE. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więcej nie pomożemy, złodziejom i spamerom mówimy NIE. Czemu złodziejom i spamerom? Nie rozumiem Twoich zarzutów? Wiem mogłoby się wydawać, że w podobny sposób tworzy się bota, ale jest to mi potrzebne do przeszukiwania listy sklepów internetowych i wysyłania im oferty handlowej...to jest chyba normalne, zwykły maila z chęcią nawiązania współpracy a nie spam z pierdołami. W wyrażeniu usuń ^ na początku i $ na końcu Dzięki za pomoc, ale fifi209 Twoja uwaga była nie ma miejscu!!!!!!!!!!!! Ten post edytował warszyk 27.07.2010, 10:30:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwykle gdy ktoś wyciąga takie informacje musi liczyć się z takimi zarzutami, nie twierdziłem w 100% że jesteś jakimś spamerem bo bym w ogóle nie pomógł.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
No to sprawa wyjaśniona, dzięki za pomoc.
Usunąłem ^ i $ i działa, tylko jeszcze jedna prośba bo preg_match zwraca mi true lub false czy dane wyrażenie jest, a czy istnieje funkcja, która zwróci mi do tablicy wyrażenie, które zgadzało się w porównaniu? |
|
|
![]()
|
|
Trzeci parametr dla tej funkcji to nazwa tablicy w której otrzymasz wynik.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:33 |