![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Większość tych rzeczy. Zwłaszcza zdublowane ID. Stylowanie też gdzieniegdzie kuleje (u mnie pod operą guzik szukaj zaraz pod polem tekstowym).
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego, gdy pomylę się przy logowaniu otrzymuję komunikat:
Cytat Twoje konto zostało zablokowane. ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
everth - szczerze mówiąc, to nigdy nie zwracam uwagi na walidację, a z tego co widać to większość 'błędów' sponsoruje pageglimpse.
![]() "Zwłaszcza zdublowane ID" - gdzie? SHiP - taki komunikat pojawia się w przypadku, gdy logujesz się na nieistniejące konto. Ten post edytował GigaDownload 27.07.2010, 22:24:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze dwa błędy od góry.
-------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Witam ponownie po przeszło roku od startu http://www.Kafirm.pl
![]() Dzisiaj w naszym serwisie stuknął pierwszy tysiąc na liczniku. Trochę wprowadziłem zmian, mam nadzieję, że wszystko wygląda nieco ciekawiej. Jeżeli macie jakieś pomysły albo sugestie to byłbym wdzięczny za napisanie ich. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co sie zmienilo po roku?
|
|
|
![]()
|
|
Grafika jest ta sama, ale strona główna (kategorie) zostały trochę odmienione (nie ma linków do podkategorii i 'zobacz inne podkategorie' itd.). Trochę zmienił się też sposób prezentowania wpisu, trochę pozmieniałem kolejność elementów, podkreśliłem to co najważniejsze.
Mam nadzieję, że teraz jest lepiej. Oczywiście jestem otwarty na sugestie i pomysły. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rok prowadzisz serwis i nie przeczytałeś tekstu na stronie głównej?
Cytat Dzięki temu katalogi Twoja firma PS. W takim razie jest tam jedno zdanie zbyt wiele, skoro nawet Ty nie dotrwałeś, żeby to przeczytać -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to formularz dodawanai firmy nie zachęca swoimi rozmiarami. Ja zrezygnowałbym szybko, może da radę zmniejszyc do minimum ilość pól wymaganych.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
1010 - dzięki, nawet nie zwróciłem na to uwagi.
![]() wewior - Wiem, że może niektórych przerażać, ale ja uważam to za minimum, aby wizytówka dobrze wyglądała i zawierała podstawowe dane o firmie. Wbrew pozorom wypełnienie formularza (gdy ma się gotowy opis firmy i tagi) zajmuje około 2-3 minuty. ![]() Ten post edytował GigaDownload 13.08.2011, 06:40:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Seokatalog z nowym szablonem - co tu oceniać?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Witam po dłuższej przerwie.
![]() Całkowicie odświeżyliśmy wygląd Kafirm.pl - zapraszam do oceny i napisania swoich sugestii zmian. Link: http://www.kafirm.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj ikonki do kategorii
![]() Ogólnie jest nieźle. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 2 Dołączył: 16.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ikonki do kategorii by sie przydały - tylko, żeby nie były zbyt krzykliwe. generalnie wygląda całkiem ok. tylko jeszcze trochę mało firm jest, ale rozumiem, że to dopiero początek istnienia bazy.
-------------------- Pisanie prac,Prace magisterskie oraz Korepetycje
|
|
|
![]()
|
|
Zgodnie z życzeniem ikonki dodane. Mogą być?
![]() Firm jest już 1500, ale spokojnie - cały czas dochodzą nowe. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, teraz jest miodzio
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wprowadziliśmy sporo poprawek, mamy nadzieję, że teraz Kafirm.pl jest bardziej przyjazny użytkownikom.
Prosimy o kolejne sugestie, gdyż w dalszym ciągu zdajemy sobie sprawę, że vortal jest daleki od ideału. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 22 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.kafirm.pl/?action=add
Pozbądź się spacji w [ podpowiedź ] bo przez to łamany jest wiersz i kiepsko to wygląda. -------------------- Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję. Spacje usunięte.
Akurat pod 1600x900 miałem poprawnie, ale pewnie przy niższych rozdzielczościach kształtowały się z tego trzy linijki. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:40 |